

International Skateboarding Open 2019 - Henan, China September 3rd to 8th, 2019

PROVISIONAL COMPETITION SCHEDULE

	EVENT SCHEDULE				
Day	Time	PRACTICE			
Day	08:00 AM - 08:15 AM				
	08:30 AM - 08:45 AM	Registration for all riders 8.20 - 18:00			
	09:00 AM - 10:30 AM	Men Practice Group 1 9:00 - 10:20			
	10:45 AM - 12:00 PM	Women Practice Group 1 - 10:30 - 11:50			
	12:00 PM - 02:00 PM	LUNCH CATERING SERVICE 12:00 - 14:00			
	12:15 PM - 01:30 PM	Men Practice Group 2 - 12:00 - 13:20			
TUESDAY Sept 3rd	01:45 PM - 02:45 PM	Women Practice Group 2 13:30 - 14:50			
	03:00 PM - 04:15 PM	Men Practice Group 3 - 15:00 - 16:20			
	04:30 PM - 05:45 PM	Women Practice Group 3 - 16:30 - 17:50			
	06:00 PM - 08:00 PM	DINNER CATERING SERVICE 18:00 - 20:00			
	06:00 PM - 07:15 PM	Men Practice Group 4 - 18:00 - 19:20			
	07:30 PM - 08:15 PM	OPEN PRACTICE ALL WOMEN - 60 MINUTES			
	08:30 PM - 09:15 PM	OPEN PRACTICE ALL MEN - 60 MINUTES			
Day	Time	PRACTICE			
	08:00 AM - 08:15 AM	PARK CLOSED TO ALL RIDERS			
	08:30 AM - 08:45 AM	Registration for all riders 8.20 - 18:00			
	09:00 AM - 10:30 AM	Men Practice Group 3 - 9:00 - 10:20			
	10:45 AM - 12:00 PM	Women Practice Group 2 - 10:30 - 11:50			
	12:00 PM - 02:00 PM	LUNCH CATERING SERVICE 12:00 - 14:00			
	12:15 PM - 01:30 PM	Men Practice Group 4 - 12:00 - 13:20			
WEDNESDAY	01:45 PM - 02:45 PM	Women Practice Group 3 - 13:30 - 14:50			
Sept 4th	03:00 PM - 04:15 PM	Men Practice Group 1 - 15:00 - 16:20			
	04:30 PM - 05:45 PM	Women Practice Group 1 - 16:30 - 17:50			
	06:00 PM - 08:00 PM	DINNER CATERING SERVICE 18:00 - 20:00			
	06:00 PM - 07:15 PM	Men Practice Group 2 - 18:00 - 19:20			
	07:30 PM - 08:15 PM				
	08:30 PM - 09:15 PM	OPEN PRACTICE ALL WOMEN - 60 MINUTES			
Day	Time	OPEN QUALIFIER			
Day	08:00 AM - 08:15 AM	-			
	08:30 AM - 08:45 AM				
	09:00 AM - 09:45 AM	OPEN QUALIFIER PRACTICE WOMEN - 45 MINUTES			
	07.00 AM 07.43 AM	WOMEN OPEN QUALIFIER			
	10:00 AM - 12:30 PM	HEATS OF 9			
THURSDAY Sept 5th		3 MINUTE JAM SESSION 3RIDERS IN ONE JAM			
		10 MINUTE WARM UP BETWEEN HEATS OVERALL PERFORMANCE			
	12:00 PM - 02:00 PM	LUNCH CATERING SERVICE 12:00 - 14:00			
	12:45 PM - 01:30 PM	OPEN QUALIFIER PRACTICE MEN PART 1 - 45 MINUTES			
	01:45 PM - 04:15 PM	MEN OPEN QUALIFIER PART 1			
		HEATS OF 9			
		3MINUTE JAM SESSION 3RIDERS IN ONE JAM			
		10 MINUTE WARM UP BETWEEN HEATS OVERALL			
	04:30 PM - 05:15 PM	OPEN QUALIFIER PRACTICE MEN PART 2 - 45 MINUTES			
	05:30 PM - 08:00 PM	MEN OPEN QUALIFIER PART 2			
		HEATS OF 9			
		3 MINUTE JAM SESSION 3RIDERS IN ONE JAM			
		10 MINUTE WARM UP BETWEEN HEATS OVERALL PERFORMANCE SCORE COUNTS FOR THE FINAL RANKING SCORE			
		SCORES FROM 0.00-100 POINT SCALE			
	06:00 PM - 08:00 PM				
	08:15 PM - 09:30 PM				
	00.13 IM 07.30 PM	OF ENTINACTICE FOR FREDEDING AND ADVANCING RIDERS			



	EVENT SCHEDULE			
Day	Time	QUARTER FINAL		
	08:00 AM - 08:15 AM	PARK CLOSED TO ALL RIDERS		
	08:30 AM - 06:00 PM	Registration for all riders		
	09:00 AM - 09:45 AM	QUARTERFINAL PRACTICE WOMEN - 60 MINUTES		
		WOMEN QUARTERFINAL		
	10:00 AM - 12:30 PM	30 RIDERS in 5 HEATS OF 6		
		SLS FORMAT		
		10MINUTE WARM UP BETWEEN HEATS		
	42 00 DH 02 00 DH	0.00 - 10 POINT SCALE		
	12:00 PM - 02:00 PM 01:30 PM - 02:15 PM	LUNCH CATERING SERVICE 12:00 - 14:00 QUARTERFINAL PRACTICE MEN PART- 60 MINUTES		
FRIDAY	01:30 PM - 02:13 PM	MEN QUARTERFINAL		
Sept 6th	02:30 PM - 05:45 PM	30 RIDERS in 5 HEATS OF 6		
Sept our		SLS FORMAT		
		10MINUTE WARM UP BETWEEN HEATS		
		0.00- 10 POINT SCALE		
	06:00 PM - 08:00 PM	DINNER CATERING SERVICE 18:00 - 20:00		
	06:30 PM - 07:00 PM	PRACTICE FOR PRESEEDED AND ADVANCING WOMEN RIDERS ONLY		
	00.30 TM 07.00 TM	- 60 MINUTES		
	07:15 PM - 08:15 PM	PRACTICE FOR PRESEEDED AND ADVANCING MEN RIDERS ONLY		
		60 MINUTES		
	08:30 PM - 09:30 PM	OPEN PRACTICE FOR ALL GENDERS 45 MINUTES		
Day	Time	SEMIFINAL AND FINAL		
Duy	08:00 AM - 08:15 AM			
	08:30 AM			
	09:45 AM - 09:30 AM	SEMIFINAL PRACTICE WOMEN - 40 MINUTES		
		WOMEN SEMIFINAL		
		24 RIDERS in 4 HEATS OF 6		
	09:45 AM - 12:30 PM	SLS FORMAT		
	07.43 AM 12.30 I M	10MINUTE WARM UP BETWEEN HEATS		
		0.00-10 POINT SCALE		
	12:00 PM - 02:00 PM	Total time 150 minutes LUNCH CATERING SERVICE 12:00 - 14:00		
	12:45 PM - 01:30 PM	SEMIFINAL - PRACTICE MEN - 40 MINUTES		
	12.43 FM - 01.30 FM	MEN SEMIFINAL		
	01:45 PM - 04:15 PM	24 RIDERS in 4 HEATS OF 6		
CATURDAY		SLS FORMAT		
SATURDAY		10MINUTE WARM UP BETWEEN HEATS		
Sept 7th		0.00-10 POINT SCALE		
		Total time 150 minutes		
	04:30 PM - 05:15 PM	FINAL PRACTICE WOMEN - 40 MINUTES		
	06:00 PM - 08:00 PM	DINNER CATERING SERVICE 18:00 - 20:00		
	05:30 PM - 06:30 PM	WOMEN FINAL		
		8 riders in 1 heat SLS format		
		Total time 60 minutes		
	06:45 PM - 07:30 PM	FINAL PRACTICE MEN - 40 MINUTES		
	07:45 PM - 08:45 PM	MEN FINAL		
		8 riders in 1 heat		
		SLS format		
		Total time 60 minutes		
	09:00 PM	AWARD CEREMONY		



EVENT SCHEDULE			
Day	Time	RAIN DAY RESERVE	
	08:00 AM		
SUNDAY	12:00 PM - 02:00 PM	LUNCH CATERING SERVICE 12:00 - 14:00	
Sept 8th	06:00 PM - 08:00 PM	DINNER CATERING SERVICE 18:00 - 20:00	
	09:30 PM		

^{*}Note: Schedule is subject to potential changes due to weather conditions or unforeseen situations

