

World Skateboarding Tour LAUSANNE, SUI



SEGMENT FESTIVAL / SEP 09 - 16, 2023

EVENT SCHEDULE Version 5

9:00 9:45 Women Pre-Seeded Practice 3 OWSR TOP 5 Athletes 45 minutes Practice per gethe top 5 OWSR ranked sk 9:50 10:35 OWSR TOP 5 Athletes 10:40 10:50 Women Warm-up Heat 1 10:50 11:45 Women Qualifier Heat 1 11:50 12:00 Women Warm-up Heat 2 12:00 12:55 Women Qualifier Heat 2 Warm up: 10 minutes before heat. Competition: 2 runs, 45 see each, full time. Best run counts.	ore each
9:50	ore each
10:50 11:45 Women Qualifier Heat 1 Heat 2 Women Qualifier Heat 2 Women Qualifier Heat 2 each, full time.	
10:50 11:45 Women Qualifier Heat 1 heat. 11:50 12:00 Women Warm-up Heat 2 each, full time.	
12:00 12:55 Women Qualifier Heat 2	econds
112:00 112:55 Women Qualifier Heat 2	
Dest full coults,	
13:00 13:10 Women Warm-up Heat 3	
13:10 14:05 Women Qualifier Heat 3 As soon as a Heat finis	
14:10 14:20 Women Warm-up Heat 4	<mark>:er 5</mark>
14:20 15:15 Women Qualifier Heat 4	minutes.
15:20 15:30 Men Warm-up Heat 1 Warm up: 10 min before e	
116:30 116:00 Man Quarter Final Heat 1	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
16:05 16:15 Men Warm-up Heat 2	
16:15 16:45 Men Quarter Final Heat 2 Please pay attention to	
116:50 117:00 IMen Warm-up Heat 3	announcer announcing the start time of the first heat. As soon as a Heat finishes, the
17.00 17.20 Man Ouartor Final Host 2	
17:35 17:45 Men Warm-up Heat 4 next Heat will start aft	•
17:45 18:15 Men Quarter Final Heat 4 minutes.	
18:20 18:30 Women Warm-up Heat 1 Warm up: 10 min before e	
110.50 119.00 (Wolliell Qualter Fillal fleat 1	Competition: 2 runs, 45 seconds
19:05 19:15 Women Warm-up Heat 2	.ounts.
19:15 19:45 Women Quarter Final Heat 2 Please pay attention to	o the
19:50 20:00 Women Warm-up Heat 3 announcer announcing	
120:00 120:30 Women Quarter Final Heat 3	start time of the first heat. As soon as a Heat finishes, the next Heat will start after 5
20.25 20.45 W W	
20:45 21:15 Women Quarter Final Heat 4 minutes.	

Notes: Subject to changes SKBSCH



World Skateboarding Tour LAUSANNE, SUI



SEGMENT FESTIVAL / SEP 09 - 16, 2023

EVENT SCHEDULE Version 5

Friday September 15th - Women's & Men's Semifinal				
10:00	10:45	Women Heat 1 & 2 Practice		
10:50	11:35	Men Heat 1 & 2 Practice	45 minutes Practices per	
11:40	12:25	Women Heat 1 & 2 Practice	group (16 skaters)	
12:30	13:15	Men Heat 1 & 2 Practice		
13:55	14:05	Women Heat 1 Warm up		
14:05	15:15	Women Heat 1 Semifinal	Warm up: 10 minutes before	
15:20	15:30	Women Heat 2 Warm up	each heat. 2/5/3 Format	
15:30	16:40	Women Heat 2 Semifinal	Competition: 2 runs, 45	
17:25	17:35	Men Heat 1 Warm up	seconds each, full time + 5	
17:35	18:45	Men Heat 1 Semifinal	trick attempts. Best run + 2 best tricks	
18:50	19:00	Men Heat 2 Warm up	counts.	
19:00	20:10	Men Heat 2 Semifinal		

	Saturday September 16th - Women's & Men's Final				
13:30	14:30	Women Final Practice	60 minutes Practices per		
14:35	15:35	Men Final Practice	heat (8 skaters)		
16:05	16:15	Women Final Warm up			
16:15	17:25	Women Final	Warm up: 10 minutes before each heat. 2/5/3 Format		
17:30	17:40	Men Final Warm up			
17:40	18:50	Men Final			
19:00	19:20	Awards Ceremony			

Notes: Subject to changes SKBSCH		Notes: Subject to changes	SKBSCH
----------------------------------	--	---------------------------	--------