

## OFFICIAL EVENT CALENDAR





	ACCREDITATION OFFICE - Credential Pick Up			
Sep.	14th	TBD	Please complete your Event Check-in	
Sep.	15th	TBD	and collect your credential at the	
Sep.	16th	TBD	Accreditation Office	

OSTIA/PARK

SKATEBOARDING WORLD CHAMPIONSHIP

		Sunday, September 15th - Women	& Men Practice
9:00	9:45	Women Group 1	
9:50	10:35	Men Group 1	
10:40	11:25	Women Group 2	
11:30	12:15	Men Group 2	
12:20	13:05	Women Group 3	
13:10	13:55	Men Group 3	
14:00	14:45	Women Group 4	
14:50	15:35	Men Group 4	45 minutes Practice per group.
15:40	16:25	Women Group 5	
16:30	17:15	Men Group 5	
17:20	18:05	Women Group 6	
18:10	18:55	Men Group 6	
19:00	19:45	Men Group 7	
19:50	20:35	Men Group 8	



## EVENT SCHEDULE - PARK

Version 0

	Monday, September 16th - Women & Men Practice				
9:00	9:45	Women Group 1			
9:50	10:35	Men Group 1			
10:40	11:25	Women Group 2			
11:30	12:15	Men Group 2			
12:20	13:05	Women Group 3			
13:10	13:55	Men Group 3			
14:00	14:45	Women Group 4	45 minutes Drastics new system		
14:50	15:35	Men Group 4	45 minutes Practice per group.		
15:40	16:25	Women Group 5			
16:30	17:15	Men Group 5			
17:20	18:05	Women Group 6			
18:10	18:55	Men Group 6			
19:00	19:45	Men Group 7	1		
19:50	20:35	Men Group 8			
20:50	21:20	Technical Meeting	At the venue. Exact place to be announced on Infinity.		

SKATEBOARDING WORLD CHAMPIONSHIP

OSTIA/PARK





	<u>Tuesday</u>	, September 17th - Women & Men Prac	ctice + Pre-seeded Practice (W/M)
9:00	9:45	Women Group 1	
9:50	10:35	Men Group 1	
10:40	11:25	Women Group 2	
11:30	12:15	Men Group 2	
12:20	13:05	Women Group 3	
13:10	13:55	Men Group 3	
14:00	14:45	Women Group 4	
14:50	15:35	Men Group 4	45 minutes Practice per group.
15:40	16:25	Women Group 5	
16:30	17:15	Men Group 5	
17:20	18:05	Women Group 6	
18:10	18:55	Men Group 6	
19:00	19:45	Men Group 7	
19:50	20:35	Men Group 8	
20:40	21:25	Women & Men Combined Pre-Seeded Practice 1	

SKATEBOARDING WORLD CHAMPIONSHIP

OSTIA/PARK







Wednesday, September 18th - Women Qualifier + Pre-seeded Practice (W/M)				
9:00	9:15	Women Heat 1 Warm-up		
9:15	9:50	Women Heat 1 Open Qualifier		
9:55	10:10	Women Heat 2 Warm-up		
10:10	10:45	Women Heat 2 Open Qualifier		
10:50	11:05	Women Heat 3 Warm-up	Warm up: 15 minutes before	
11:05	11:40	Women Heat 3 Open Qualifier	each heat.	
11:45	12:00	Women Heat 4 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.	
12:00	12:35	Women Heat 4 Open Qualifier	Best run counts.	
12:40	12:55	Women Heat 5 Warm-up		
12:55	13:30	Women Heat 5 Open Qualifier		
13:35	13:50	Women Heat 6 Warm-up		
13:50	14:25	Women Heat 6 Open Qualifier		
14:35	15:20	Women & Men Combined Pre-seeded Practice 2	45 minutes Practice	





	Thursd	<u>ay, September 19th - Men Open Qualifier</u>	+ Pre-seeded Practice (W/M)
9:00	9:15	Men Heat 1 Warm-up	
9:15	9:50	Men Heat 1 Open Qualifier	
9:55	10:10	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before
10:10	10:45	Men Heat 2 Open Qualifier	each heat.
10:50	11:05	Men Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.
11:05	11:40	Men Heat 3 Open Qualifier	Best run counts.
11:45	12:00	Men Heat 4 Warm-up	
12:00	12:35	Men Heat 4 Open Qualifier	
12:40	13:25	Women & Men Combined Pre-seeded Practice 3	45 minutes Practice
13:30	13:45	Men Heat 5 Warm-up	
13:45	14:20	Men Heat 5 Open Qualifier	
14:25	14:40	Men Heat 6 Warm-up	Warm up: 15 minutes before
14:40	15:15	Men Heat 6 Open Qualifier	each heat.
15:20	15:35	Men Heat 7 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.
15:35	16:10	Men Heat 7 Open Qualifier	Best run counts.
16:15	16:30	Men Heat 8 Warm-up	]
16:30	17:05	Men Heat 8 Open Qualifier	

SKATEBOARDING

OSTIA/PARK





		Friday, September 20th - Women &	<u>Men Quarterfinal</u>
9:00	9:30	Women Heat 1 Practice	
9:35	10:05	Women Heat 2 Practice	30 minutes Practice per heat
10:10	10:40	Women Heat 3 Practice	(8 skaters).
10:45	11:15	Women Heat 4 Practice	
11:20	11:35	Women Heat 1 Warm-up	
11:35	12:10	Women Heat 1 Quarterfinal	
12:15	12:30	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before
12:30	13:05	Women Heat 2 Quarterfinal	each heat.
13:10	13:25	Women Heat 3 Warm-up	Competition: 3 runs, 45 seconds each, time until fall.
13:25	14:00	Women Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.
14:05	14:20	Women Heat 4 Warm-up	
14:20	14:55	Women Heat 4 Quarterfinal	
15:00	15:30	Men Heat 1 Practice	
15:35	16:05	Men Heat 2 Practice	30 minutes Practice per heat
16:10	16:40	Men Heat 3 Practice	(8 skaters).
16:45	17:15	Men Heat 4 Practice	
17:20	17:35	Men Heat 1 Warm-up	
17:35	18:10	Men Heat 1 Quarterfinal	
18:15	18:30	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before
18:30	19:05	Men Heat 2 Quarterfinal	each heat.
19:10	19:25	Men Heat 3 Warm-up	Competition: 3 runs, 45 seconds each, time until fall.
19:25	20:00	Men Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.
20:05	20:20	Men Heat 4 Warm-up	
20:20	20:55	Men Heat 4 Quarterfinal	

SKATEBOARDING WORLD CHAMPIONSHIP

OSTIA/PARK





	Saturday, September 21st - Women & Men Semifinal				
12:00	12:45	Women Heat 1 Practice			
12:50	13:35	Women Heat 2 Practice	45 minutes Practice per heat		
13:40	14:25	Men Heat 1 Practice	(8 skaters).		
14:30	15:15	Men Heat 2 Practice			
15:20	15:35	Women Heat 1 Warm-up			
15:35	16:20	Women Heat 1 Semifinal			
16:25	16:40	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before		
16:40	17:25	Women Heat 2 Semifinal	each heat.		
18:20	18:35	Men Heat 1 Warm-up	Competition: 3 runs, 45 seconds each, time until fall.		
18:35	19:20	Men Heat 1 Semifinal	Best run counts.		
19:25	19:40	Men Heat 2 Warm-up	Y		
19:40	20:25	Men Heat 2 Semifinal			

SKATEBOARDING WORLD CHAMPIONSHIP

OSTIA/PARK

	Sunday, September 22nd - Women & Men Final				
15:00	16:00	Women Heat 1 Practice	60 minutes Practice per heat		
16:10	17:10	Men Heat 1 Practice	(8 skaters).		
18:15	19:00	Women Heat 1 Warm-up	Warm up: 15 min. before each		
18:15	19:00	Women Heat 1 Final	heat. Competition: 3 runs, 45 second each, time until fall. Best run		
19:20	20:05	Men Heat 1 Warm-up			
19:20	20:05	Men Heat 1 Final	counts.		
20:20	20:40	Awards Ceremony			