

WORLD CHAMPIONSHIPS 2021 Street Skateboarding

May 30 - June 6, 2021 **Rome, Italy**



EVENT SCHEDULE

Version 1.1 25 May 2021 - 4:00 PM CET

INFO MEETING		
Time Slot	SATURDAY 29 May	
20:00 - 21:00	On-Line Information Meeting - Registration Link	

PRACTICE					
Time Slot	SUNDAY 30 May	MONDAY 31 May	TUESDAY 1 June		
08:20-9:05	Women Heat 1	Women Heat 1	Women Heat 1		
09:15-10:00	Men Heat 1	Men Heat 1	Men Heat 1		
10:10-10:55	Women Heat 2	Women Heat 2	Women Heat 2		
11:05-11:50	Men Heat 2	Men Heat 2	Men Heat 2		
12:00-12:45	Women Heat 3	Women Heat 3	Women Heat 3		
12:55-13:40	Men Heat 3	Men Heat 3	Men Heat 3		
13:50-14:35	Women Heat 4	Women Heat 4	Women Heat 4		
14:45-15:30	Men Heat 4	Men Heat 4	Men Heat 4		
15:40-16:25	Women Heat 5	Women Heat 5	Women Heat 5		
16:35-17:20	Men Heat 5	Men Heat 5	Men Heat 5		
17:30-18:15	Men Heat 6	Men Heat 6	Men Heat 6		
18:25-19:10	Men Heat 7	Men Heat 7	Men Heat 7		

TECHNICAL MEETING		
Time Slot	TUESDAY 1 June	
20:00 - 21:00	On-Line Technical Meeting	

Notes: Schedule subject to change



WORLD CHAMPIONSHIPS 2021 Street Skateboarding May 30 - June 6, 2021

May 30 - June 6, 2021 **Rome, Italy**



EVENT SCHEDULE

Version 1.1 25 May 2021 - 4:00 PM CET

WOMEN QUALIFIER, WEDNESDAY 2 JUNE					
08:20- 08:50	Women Heat 1 Warm Up				
08:50 - 09:40	Women Heat 1 Qualifier				
09:50 - 10:20 Women Heat 2 Warm Up		Warm Up: 30 minutes before each heat			
10:20 -11:10 Women Heat 2 Qualifier					
11:20 - 11:50	Women Heat 3 Warm Up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.			
11:50 - 12:40 Women Heat 3 Qualifier		Best run counts			
12:50 - 13:20	Women Heat 4 Warm Up				
13:20 - 14:10	Women Heat 4 Qualifier				
14:20 - 14:50	Women Heat 5 Warm Up				
14:50 - 15:40	Women Heat 5 Qualifier				
16:10 - 17:40	Men Preseeded Practice	90 minutes Practice open for the top 5 OWSR			
17:50-19:20	Women Preseeded Practice	ranked Skaters only.			
	MEN QUALIFIER - THI	URSDAY 3 JUNE			
08:20- 08:50	Men Heat 1 Warm Up	-			
08:50 - 09:40	Men Heat 1 Qualifier				
09:50 - 10:20	Men Heat 2 Warm Up				
10:20 -11:10	Men Heat 2 Qualifier				
11:20 - 11:50	Men Heat 3 Warm Up				
11:50 - 12:40	Men Heat 3 Qualifier	Warm Up: 30 minutes before each heat			
12:50 - 13:20	Men Heat 4 Warm Up Men Heat 4 Qualifier Competition: 2 runs, 45 seconds each, f Best run counts				
13:20 - 14:10					
14:20 -14:50	Men Heat 5 Warm Up				
14:50 - 15:40	Men Heat 5 Qualifier				
15:40 -16:10	Men Heat 6 Warm Up				
16:10 -17:00	Men Heat 6 Qualifier				
17:10 - 17:40	Men Heat 7 Warm Up				
17:50 - 18:40	Men Heat 7 Qualifier				
18:50 - 19:40	Men Preseeded Practice	50 minutes Practice open for the top 5 OWSR			
19:50 - 20:40	Women Preseeded Practice	ranked Skaters only.			

Notes: Schedule subject to change



WORLD CHAMPIONSHIPS 2021 Street Skateboarding

May 30 - June 6, 2021 **Rome, Italy**



EVENT SCHEDULE

Version 1.1 25 May 2021 - 4:00 PM CET

	WOMEN SEMIFINAL,	FRIDAY 4 JUNE	
11:30- 12:00	Women Heat 1 Warm Up		
12:00 - 13:30	Women Heat 1 Semifinal	Warm Up: 30 minutes before each heat Competition: 2/5/4 Olympic format	
13:40 - 14:10	Women Heat 2 Warm Up		
14:10 -15:40	Women Heat 2 Semifinal		
15:50 - 16:20	Women Heat 3 Warm Up		
16:20 - 17:50	Women Heat 3 Semifinal		
18:00 - 18:50	Men Semi Final Practice	50 minutes practice group 1 (Reverse qualification order)	
19:00 - 19:50	Men Semi Final Practice 50 minutes practice group 2 (Reverse qualification order + Preseed		
	MEN SEMIFINAL, SAT	TURDAY 5 JUNE	
11:30- 12:00	MEN Heat 1 Warm Up		
12:00 - 13:30	MEN Heat 1 Semifinal	Warm Up: 30 minutes before each heat	
13:40 - 14:10	MEN Heat 2 Warm Up	Competition: 2/5/4 Olympic format	
14:10 -15:40	MEN Heat 2 Semifinal		
15:50 - 16:20	MEN Heat 3 Warm Up		
16:20 - 17:50	MEN Heat 3 Semifinal		
18:00 - 18:50	WOMEN Final Practice	50 minutes practice for Women Finalists	
19:00 - 19:50	MEN Final Practice	50 minutes practice for Men Finalists	
	WOMEN, MEN FINALS,	SUNDAY 6 JUNE	
09:40- 11:10	Women Final Practice		
11:20 - 12:50	Women Final Practice	Competition Practice: 90 min per gender	
13:00 - 13:30	Women Final Warm Up	Warm Up: 30 minutes before each final	
13:30 -15:00	Women Final	Competition: 2/5/4 Olympic format	
15:10 - 15:40	Men Final Warm Up		
15:40 - 17:10	Men Final		
17:20 - 17:40	Award Ceremony		

Notes: Schedule subject to change