## INLINE SLALOM WORLD CHAMPIONSHIPS







# OFFICIAL EVENT CALENDAR



FRIDAY 6TH SEPTEMBER		
15:30	Team Captains Meeting	
16:30	Break 30 mins	
17:00	Official Training	
19:00	Break 30 mins	
19:30	Opening Ceremony	
20:30	End of session	





SATURDAY 7TH SEPTEMBER	
8:30	Bib distribution
8:45	Track Inspection 1st Run
9:15	1st Run GS
10:30	2nd Run GS
11:00	Track Inspection 2nd run
11:30	2nd Run GS
12:30	Break 135 mins
14:45	Bib distribution
15:00	Track Insepction 1st Run
15:30	1st Run GS Team
16:00	2nd Run





SATURDAY 7TH SEPTEMBER	
16:30	Track Inspection 2nd Run
17:00	2nd Run GS Team
17:30	Break 15 mins
17:45	Ceremony
18:15	End of session





SUNDAY 8TH SEPTEMBER	
8:30	Bib distribution
8:45	Track Inspection 1st Run
9:15	1st Run GS
10:30	2nd Run
11:00	Track Inspection 2nd run
11:30	2nd Run SL
12:30	Break 135 mins
14:45	Bib distribution
15:00	Track Insepction 1st Run
15:30	1st Run SL Team
16:00	2nd Run





SUNDAY 8TH SEPTEMBER		
16:30	Track Inspection 2nd Run	
17:00	2nd Run SL Team	
17:30	Break 15 mins	
17:45	Ceremony	
18:15	End of session	





MONDAY 9TH SEPTEMBER		
9:30	Bib distribution	
9:45	Track Inspection 1st Run	
10:15	1st Run SL	
11:30	2nd Run	
12:00	Track Inspection 2nd run	
12:30	2nd Run SL	
13:30	Break 15 mins	
13:45	Ceremony	





TUESDAY 10TH SEPTEMBER	
8:30	Bib distribution
8:45	Track Inspection 1st Run
9:15	Qualifications
10:30	Parallel Slalom
14:15	Break 15 mins
14:30	Ceremony

