



OFFICIAL EVENT CALENDAR



SUNDAY 8TH SEPTEMBER	
7:30	Doors Open
8:00	Training InLine Junior Ladies & Men Short program
9:15	Training InLine Senior Ladies Short program
10:30	Training InLine Senior Mens Short program
11:20	End of session
15:30	Doors Open
16:00	Artistic Welcome Show
17:00	Break 30 mins
17:30	COMPETITION JUNIOR LADIES & MEN INLINE SHORT PROGRAM
19:05	Break 15 mins
19:20	COMPETITION SENIOR LADIES INLINE SHORT PROGRAM
21:10	COMPETITION SENIOR MENS INLINE SHORT PROGRAM
22:10	End of session





	MONDAY 9TH SEPTEMBER
7:30	Doors Open
8:00	Training InLine Junior Ladies & Men Long program
9:30	Training InLine Senior Ladies Long program
11:15	Training InLine Senior Mens Long program
12:05	Training Junior Ladies Freeskating No Music
13:35	Training Junior Mens Freeskating No Music
14:35	Break 15 Mins
14:50	COMPETITION JUNIOR LADIES & MEN INLINE LONG PROGRAM
17:05	Break 15 mins
17:20	COMPETITION SENIOR LADIES INLINE LONG PROGRAM
19:50	COMPETITION SENIOR MENS INLINE LONG PROGRAM
21:05	End of session







TUESDAY 10TH SEPTEMBER	
8:00	Doors Open
8:30	Training Junior Ladies Short Program
11:00	Training Junior Mens Short Program
12:40	Training Senior Ladies Freeskating No Music
14:10	Break 15 mins
14:25	AWARD CEREMONY JUNIOR & SENIOR INLINE
14:55	COMPETITION JUNIOR LADIES SHORT PROGRAM
18:40	Break 15 mins
18:55	COMPETITION JUNIOR MENS SHORT PROGRAM
21:10	End of session







WEDNESDAY 11TH SEPTEMBER	
8:00	Doors Open
8:30	Training Senior Ladies Short Program
11:00	Training Junior Ladies Long Less Top Group
13:20	Training Junior Mens Long Less Top Group
14:20	Training Junior Ladies Long Top Group
15:20	Training Junior Mens Long Top Group
16:20	Break 15 mins
16:35	COMPETITION SENIOR LADIES SHORT PROGRAM
20:25	End of session







THURSDAY 12TH SEPTEMBER	
7:30	Doors Open
8:00	Training Senior Mens Freeskating No Music
8:45	Training Senior Ladies Long Less Top 10
11:15	Training Senior Ladies Long Top 10
12:15	Break 15 mins
12:30	COMPETITION JUNIOR LADIES LONG LESS TOP 10
16:10	COMPETITION JUNIOR MENS LONG LESS TOP 10
17:45	Break 15 mins
18:00	COMPETITION JUNIOR LADIES LONG TOP 10
19:35	COMPETITION JUNIOR MENS LONG TOP 10
21:10	End of session





IST

t)

RIMINI

FRIDAY 13TH SEPTEMBER	
9:00	Doors Open
9:30	Training Senior Mens Short Program
10:45	Training Junior Dance Couples No Music
11:30	Training Senior Dance Couples No Music
12:30	Break 15 mins
12:45	COMPETITION SENIOR LADIES LONG LESS TOP 10
16:40	AWARD CEREMONY JUNIOR LADIES & MEN FREE
17:10	COMPETITION SENIOR MENS SHORT PROGRAM
19:10	Break 15 mins
19:25	COMPETITION SENIOR LADIES LONG TOP 10
21:00	End of session







SATURDAY 14TH SEPTEMBER	
8:20	Doors Open
8:50	Training Senior Mens Long Less Top 10
9:40	Training Senior Mens Long Top 10
10:40	Training Junior Dance Couples Style Dance
11:55	Training Senior Dance Couples Style Dance
13:35	Training Junior Pairs No Music
14:05	Training Senior Pairs No Music
14:50	Break 120 mins
16:50	AWARD CEREMONY SENIOR LADIES FREE
17:05	COMPETITION SENIOR MENS LONG LESS TOP 10
18:25	Break 15 mins







SATURDAY 14TH SEPTEMBER	
18:40	COMPETITION JUNIOR DANCE COUPLES STYLE DANCE
20:00	COMPETITION SENIOR DANCE COUPLES STYLE DANCE
21:55	Break 15 mins
22:10	COMPETITION SENIOR MENS LONG TOP 10
23:45	End of session







	SUNDAY 15TH SEPTEMBER
8:30	Doors Open
9:00	Training Junior Dance Couples Freedance
10:15	Training Senior Dance Couples Freedance
11:55	Training Junior Pairs Short Program
12:45	Training Senior Pairs Short Program
14:00	Break 90 mins
15:30	AWARD CEREMONY SENIOR MEN FREE
15:45	COMPETITION JUNIOR PAIRS SHORT PROGRAM
16:30	COMPETITION SENIOR PAIRS SHORT PROGRAM
17:40	Break 15 mins
17:55	COMPETITION JUNIOR DANCE COUPLES FREEDANCE
19:35	COMPETITION SENIOR DANCE COUPLES FREEDANCE
22:00	End of session





	MONDAY 16TH SEPTEMBER
7:00	Doors Open
7:30	Training Junior Ladies Solo No Music
8:30	Training Junior Mens Solo No Music
9:00	Training Senior Ladies Solo No Music
10:00	Training Senior Mens Solo No Music
10:45	Training Junior Pairs Long Program
11:35	Training Senior Pairs Long Program
12:50	Training Junior Ladies Solo Style Dance
14:55	Training Junior Mens Solo Style Dance
16:10	Training Senior Ladies Solo Style Dance
18:40	Break 15 mins
18:55	AWARD CEREMONY JUNIOR & SENIOR COUPLES DANCE







MONDAY 16TH SEPTEMBER	
19:10	COMPETITION JUNIOR PAIRS LONG PROGRAM
20:10	COMPETITION SENIOR PAIRS LONG PROGRAM
21:50	AWARD CEREMONY JUNIOR & SENIOR PAIRS
22:05	Training Senior Mens Solo Style Dance
23:20	End of session







TUESDAY 17TH SEPTEMBER	
10:30	Doors Open
11:00	COMPETITION JUNIOR LADIES SOLO STYLE DANCE
14:15	Break 15 mins
14:30	COMPETITION JUNIOR MENS SOLO STYLE DANCE
16:20	Break 15 mins
16:35	COMPETITION SENIOR LADIES SOLO STYLE DANCE
20:10	Break 15 mins
20:25	COMPETITION SENIO MENS SOLO STYLE DANCE
22:20	End of session







WEDNESDAY 18TH SEPTEMBER		
7:00	Doors Open	
7:30	Training Junior Ladies Solo Freedance Less Top 10	
9:15	Training Junior Ladies Solo Freedance Top 10	
10:15	Training Junior Mens Solo Freedance Less Top 5	
11:05	Training Junior Mens Solo Freedance Top 5	
11:35	Training Senior Ladies Solo Freedance Less Top 10	
13:20	Training Senior Ladies Solo Freedance Top 10	
14:20	Training Senior Mens Solo Freedance Less Top 10	
14:55	Training Senior Mens Solo Freedance Top 10	
15:55	Break 15 mins	
16:10	COMPETITION JUNIOR LADIES SOLO FREEDANCE LESS TOP 10	







WEDNESDAY 18TH SEPTEMBER		
18:35	COMPETITION JUNIOR MENS SOLO FREEDANCE LESS TOP 5	
20:00	Break 15 mins	
20:15	COMPETITION SENIOR LADIES SOLO FREEDANCE LESS TOP 10	
23:00	COMPETITION SENIOR MENS SOLO FREEDANCE LESS TOP 10	
23:55	End of session	







THURSDAY 19TH SEPTEMBER	
16:00	Doors Open
16:30	COMPETITION JUNIOR LADIES SOLO FREEDANCE TOP 10
17:45	COMPETITION JUNIOR MENS SOLO FREEDANCE TOP 5
18:25	Break 15 mins
18:40	COMPETITION SENIOR LADIES SOLO FREEDANCE TOP 10
19:55	COMPETITION SENIOR MENS SOLO FREEDANCE TOP 10
21:10	AWARD CEREMONY JUNIOR & SENIOR SOLO DANCE
21:40	Demo Junior Show
21:50	TRAINING TESTING WHEELS JUNIOR PRECISION
21:55	TRAINING TESTING WHEELS JUNIOR QUARTET
22:05	TRAINING TESTING WHEELS SMALL SHOW
22:15	End of session







FRIDAY 20TH SEPTEMBER		
7:00	Doors Open	
7:30	Training Precision Junior	
8:50	Training Quartets Junior	
13:05	Training Small Show	
17:05	TRAINING TESTING WHEELS SENIOR PRECISION	
17:10	Break 15 mins	
17:25	COMPETITION PRECISION JUNIOR	
18:05	Break 10 mins	
18:15	COMPETITION QUARTETS JUNIOR	
20:15	Break 10 mins	
20:25	COMPETITION SMALL SHOW	
22:45	AWARD CEREMONY PRECISION JUNIOR, QUARTET JUNIOR, SMALL SHOW	
23:10	TRAINING TESTING WHEELS SENIOR QUARTET	
23:20	TRAINING TESTING WHEELS LARGE SHOW	
23:25	End of session	







SATURDAY 21ST SEPTEMBER	
7:15	Doors Open
7:45	Training Precision
9:25	Training Quartets Senior
13:55	Training Large Show
17:35	Break 15 mins
17:50	COMPETITION PRECISION
18:40	Break 10 mins
18:50	COMPETITION QUARTETS SENIOR
21:00	Break 10 mins
21:10	COMPETITION LARGE SHOW
22:45	AWARD CEREMONY PRECISION SENIOR, QUARTETS SENIOR, LARGE SHOW
23:10	End of session

