

Version 1

ACCREDITATION OFFICE - Credential Pick Up			
Sep.	6th	11:30 - 19:00	Please complete your Event Check-in
Sep.	7th	7:30 - 18:00	and collect your credential at the  Accreditation Office
Sep.	8th	8:30 - 18:00	Event Check-in Deadline:
Sep.	9th	8:30 - 19:00	March 4th at 6:00PM

Saturday, September 7th - Women & Men Practice				
9:00	9:45	Women Group 1		
9:50	10:35	Men Group 1		
10:40	11:25	Women Group 2		
11:30	12:15	Men Group 2		
12:20	13:05	Women Group 3		
13:10	13:55	Men Group 3	45 minutes Practices per group.	
14:00	14:45	Women Group 4		
14:50	15:35	Men Group 4		
15:40	16:25	Men Group 5		
16:30	17:15	Men Group 6		
17:20	18:05	Men Group 7		
18:10	18:55	Men Group 8		

Version 1

	Sunday, September 8th - Women & Men Practice			
9:00	9:45	Women Group 1		
9:50	10:35	Men Group 1		
10:40	11:25	Women Group 2		
11:30	12:15	Men Group 2		
12:20	13:05	Women Group 3		
13:10	13:55	Men Group 3	45 minutes Practices per group.	
14:00	14:45	Women Group 4		
14:50	15:35	Men Group 4		
15:40	16:25	Men Group 5		
16:30	17:15	Men Group 6		
17:20	18:05	Men Group 7		
18:10	18:55	Men Group 8		
19:10	19:40	Technical Meeting	At the venue. Exact place to be announced on Infinity.	

	Monday, September 9th - Women & Men Practice + Pre-seeded Practice (W/M)				
9:00	9:45	Women Group 1			
9:50	10:35	Men Group 1			
10:40	11:25	Women Group 2			
11:30	12:15	Men Group 2			
12:20	13:05	Women Group 3			
13:10	13:55	Men Group 3			
14:00	14:45	Women Group 4	45 minutes Practices per group.		
14:50	15:35	Men Group 4	43 minutes i ructices per group.		
15:40	16:25	Men Group 5			
16:30	17:15	Men Group 6			
17:20	18:05	Men Group 7			
18:10	18:55	Men Group 8			
19:00	19:45	Women & Men Combined Pre-Seeded Practice 1			

Version 1

<u>T</u> t	Tuesday, September 10th - Women Open Qualifier + Pre-seeded Practice(W/M)			
9:00	9:10	Women Heat 1 Warm-up		
9:10	10:10	Women Heat 1 Open Qualifier		
10:15	10:25	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each	
10:25	11:25	Women Heat 2 Open Qualifier	heat.	
11:30	11:40	Women Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.	
11:40	12:40	Women Heat 3 Open Qualifier	Best run counts.	
12:45	12:55	Women Heat 4 Warm-up		
12:55	13:55	Women Heat 4 Open Qualifier		
14:00	14:45	Women & Men Combined Pre-Seeded Practice 2	45 minutes Practice	

	Wednesday, September 11th - Men Qualifier + Pre-seeded Practice(W/M)			
9:00	9:10	Men Heat 1 Warm-up		
9:10	10:10	Men Heat 1 Open Qualifier		
10:15	10:25	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each	
10:25	11:25	Men Heat 2 Open Qualifier	heat.	
11:30	11:40	Men Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.	
11:40	12:40	Men Heat 3 Open Qualifier	Best run counts.	
12:45	12:55	Men Heat 4 Warm-up		
12:55	13:55	Men Heat 4 Open Qualifier		
14:00	14:45	Women & Men Combined Pre-Seeded Practice 3	45 minutes Practice	
14:50	15:00	Men Heat 5 Warm-up		
15:00	16:00	Men Heat 5 Open Qualifier		
16:05	16:15	Men Heat 6 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each	
16:15	17:15	Men Heat 6 Open Qualifier	heat.	
17:20	17:30	Men Heat 7 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.	
17:30	18:30	Men Heat 7 Open Qualifier	Best run counts.	
18:35	18:45	Men Heat 8 Warm-up		
18:45	19:45	Men Heat 8 Open Qualifier		

Notes: Subject to changes	SKBSCH	ı
		4



Version 1

	Thursday, September 12th - Women & Men Quarterfinal				
9:00	10:00	Women Heats 1&2 Practice	60 minutes Practices for two heats		
10:05	11:05	Women Heats 3&4 Practice	(16 skaters).		
11:20	11:30	Women Heat 1 Warm-up			
11:30	12:00	Women Heat 1 Quarterfinal			
12:05	12:15	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each		
12:15	12:45	Women Heat 2 Quarterfinal	heat.		
12:50	13:00	Women Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.		
13:00	13:30	Women Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.		
13:35	13:45	Women Heat 4 Warm-up			
13:45	14:15	Women Heat 4 Quarterfinal			
14:20	15:20	Men Heats 1&2 Practice	60 minutes Practices for two heats		
15:25	16:25	Men Heats 3&4 Practice	(16 skaters).		
16:40	16:50	Men Heat 1 Warm-up			
16:50	17:20	Men Heat 1 Quarterfinal			
17:25	17:35	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each		
17:35	18:05	Men Heat 2 Quarterfinal	heat.		
18:10	18:20	Men Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.		
18:20	18:50	Men Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.		
18:55	19:05	Men Heat 4 Warm-up			
19:05	19:35	Men Heat 4 Quarterfinal			

Version 1

	Friday, September 13th - Women & Men Semifinal			
11:00	11:30	Women Heat 1 Practice	30 minutes Practices per heat.	
11:35	12:05	Women Heat 2 Practice		
12:25	12:35	Women Heat 1 Warm-up		
12:35	13:45	Women Heat 1 Semifinal	Warm up: 10 minutes before each	
13:50	14:00	Women Heat 2 Warm-up	heat. Competition: 2/5/3 Format	
14:00	15:10	Women Heat 2 Semifinal	·	
15:15	15:45	Men Heat 1 Practice	20 minutes Practices per heat	
15:50	16:20	Men Heat 2 Practice	30 minutes Practices per heat.	
16:55	17:05	Men Heat 1 Warm-up		
17:05	18:15	Men Heat 1 Semifinal	Warm up: 10 minutes before each	
18:20	18:30	Men Heat 2 Warm-up	heat. Competition: 2/5/3 Format	
18:30	19:40	Men Heat 2 Semifinal	•	

Saturday, September 14th - Women & Men Final			
15:45	16:30	Women Heat 1 Practice	45 minutes Practices
16:35	17:20	Men Heat 1 Practice	45 minutes Practices
18:05	18:15	Women Heat 1 Warm-up	
18:15	19:25	Women Heat 1 Final	Warm up: 10 minutes before each
19:35	19:45	Men Heat 1 Warm-up	heat. Competition: 2/5/3 Format
19:45	20:55	Men Heat 1 Final	•
21:10	21:30	Awards Ceremony	