SKATEBOARDING WORLD CHAMPIONSHIP



OSTIA/PARK





OFFICIAL EVENT CALENDAR



Version 2

ACCREDITATION OFFICE - Credential Pick Up				
Sep.	14th	14:40 - 19:00	Please complete your Event	
Sep.	15th	8:00 - 20:30	Check-in and collect your credential at the Accreditation Office	
Sep.	16th	8:00 - 20:00		
Sep.	17th	8:30 - 21:00	Event Check-in Deadline: September 16th at 6:00PM	

	Sunday, September 15th - Women & Men Practice				
9:00	9:45	Women Group 1			
9:50	10:35	Men Group 1			
10:40	11:25	Women Group 2			
11:30	12:15	Men Group 2			
12:20	13:05	Women Group 3			
13:10	13:55	Men Group 3	45 minutes Practice per group		
14:00	14:45	Women Group 4	45 minutes Practice per group.		
14:50	15:35	Men Group 4			
15:40	16:25	Women Group 5			
16:30	17:15	Men Group 5			
17:20	18:05	Men Group 6			
18:10	18:55	Men Group 7			



Version 2

Monday, September 16th - Women & Men Practice				
9:00	9:45	Women Group 1		
9:50	10:35	Men Group 1		
10:40	11:25	Women Group 2		
11:30	12:15	Men Group 2		
12:20	13:05	Women Group 3		
13:10	13:55	Men Group 3	45 minutes Drastics nor group	
14:00	14:45	Women Group 4	45 minutes Practice per group.	
14:50	15:35	Men Group 4		
15:40	16:25	Women Group 5		
16:30	17:15	Men Group 5		
17:20	18:05	Men Group 6		
18:10	18:55	Men Group 7		
19:10	19:40	Technical Meeting	At the venue. Exact place to be announced on Infinity.	



Version 2

	Tuesday, September 17th - Women & Men Practice + Pre-seeded Practice (W/M)				
9:00	9:45	Women Group 1			
9:50	10:35	Men Group 1			
10:40	11:25	Women Group 2			
11:30	12:15	Men Group 2			
12:20	13:05	Women Group 3			
13:10	13:55	Men Group 3			
14:00	14:45	Women Group 4	45 minutes Practice per group.		
14:50	15:35	Men Group 4	45 minutes i rucciec per group.		
15:40	16:25	Women Group 5			
16:30	17:15	Men Group 5			
17:20	18:05	Men Group 6			
18:10	18:55	Men Group 7			
19:00	19:45	Women & Men Combined Pre-Seeded Practice 1			



Version 2

Wednesday, September 18th - Women Qualifier + Pre-seeded Practice (W/M)				
9:00	9:15	Women Heat 1 Warm-up		
9:15	9:50	Women Heat 1 Open Qualifier		
9:55	10:10	Women Heat 2 Warm-up		
10:10	10:45	Women Heat 2 Open Qualifier	Warm up: 15 minutes before each	
10:50	11:05	Women Heat 3 Warm-up	heat.	
11:05	11:40	Women Heat 3 Open Qualifier	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.	
11:45	12:00	Women Heat 4 Warm-up	Best run counts.	
12:00	12:35	Women Heat 4 Open Qualifier		
12:40	12:55	Women Heat 5 Warm-up		
12:55	13:30	Women Heat 5 Open Qualifier		
13:40	14:25	Women & Men Combined Pre-seeded Practice 2	45 minutes Practice	



Version 2

Thursday, September 19th - Men Open Qualifier + Pre-seeded Practice (W/M)				
9:00	9:15	Men Heat 1 Warm-up		
9:15	9:50	Men Heat 1 Open Qualifier		
9:55	10:10	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before each	
10:10	10:45	Men Heat 2 Open Qualifier	heat.	
10:50	11:05	Men Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.	
11:05	11:40	Men Heat 3 Open Qualifier	Best run counts.	
11:45	12:00	Men Heat 4 Warm-up		
12:00	12:35	Men Heat 4 Open Qualifier		
12:40	13:25	Women & Men Combined Pre-seeded Practice 3	45 minutes Practice	
13:30	13:45	Men Heat 5 Warm-up		
13:45	14:20	Men Heat 5 Open Qualifier	Warm up: 15 minutes before each	
14:25	14:40	Men Heat 6 Warm-up	heat.	
14:40	15:15	Men Heat 6 Open Qualifier	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.	
15:20	15:35	Men Heat 7 Warm-up	Best run counts.	
15:35	16:10	Men Heat 7 Open Qualifier		

Version 2

Friday, September 20th - Women & Men Quarterfinal				
9:00	9:30	Women Heat 1 Practice		
9:35	10:05	Women Heat 2 Practice	30 minutes Practice per heat	
10:10	10:40	Women Heat 3 Practice	(8 skaters).	
10:45	11:15	Women Heat 4 Practice		
11:20	11:35	Women Heat 1 Warm-up		
11:35	12:10	Women Heat 1 Quarterfinal		
12:15	12:30	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before each	
12:30	13:05	Women Heat 2 Quarterfinal	heat. Competition: 3 runs, 45 seconds	
13:10	13:25	Women Heat 3 Warm-up	each, time until fall.	
13:25	14:00	Women Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.	
14:05	14:20	Women Heat 4 Warm-up		
14:20	14:55	Women Heat 4 Quarterfinal		
15:00	15:30	Men Heat 1 Practice		
15:35	16:05	Men Heat 2 Practice	30 minutes Practice per heat	
16:10	16:40	Men Heat 3 Practice	(8 skaters).	
16:45	17:15	Men Heat 4 Practice		
17:20	17:35	Men Heat 1 Warm-up		
17:35	18:10	Men Heat 1 Quarterfinal		
18:15	18:30	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before each	
18:30	19:05	Men Heat 2 Quarterfinal	heat. Competition: 3 runs, 45 seconds	
19:10	19:25	Men Heat 3 Warm-up	each, time until fall.	
19:25	20:00	Men Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.	
20:05	20:20	Men Heat 4 Warm-up		
20:20	20:55	Men Heat 4 Quarterfinal		

Version 2

Saturday, September 21st - Women & Men Semifinal				
12:00	12:45	Women Heat 1 Practice		
12:50	13:35	Women Heat 2 Practice	45 minutes Practice per heat	
13:40	14:25	Men Heat 1 Practice	(8 skaters).	
14:30	15:15	Men Heat 2 Practice		
15:20	15:35	Women Heat 1 Warm-up		
15:35	16:20	Women Heat 1 Semifinal		
16:25	16:40	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 15 minutes before each heat. Competition: 3 runs, 45 second each, time until fall.	
16:40	17:25	Women Heat 2 Semifinal		
18:20	18:35	Men Heat 1 Warm-up		
18:35	19:20	Men Heat 1 Semifinal	Best run counts.	
19:25	19:40	Men Heat 2 Warm-up		
19:40	20:25	Men Heat 2 Semifinal		

Sunday, September 22nd - Women & Men Final				
15:00	16:00	Women Heat 1 Practice	60 minutes Practice per heat	
16:10	17:10	Men Heat 1 Practice	(8 skaters).	
18:00	18:15	Women Heat 1 Warm-up	Warm up: 15 min. before each	
18:15	19:00	Women Heat 1 Final	heat.	
19:05	19:20	Men Heat 1 Warm-up	Competition: 3 runs, 45 seconds each, time until fall. Best run	
19:20	20:05	Men Heat 1 Final	counts.	
20:20	20:40	Awards Ceremony		